Jeres bryllupsdag på Københavns Rådhus

Her kan I læse om vielser på Københavns Rådhus

OBS: Der er indført skærpede retningslinjer ved alle vielser grundet coronavirus, inklusiv en begrænsning på, hvor mange gæster hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer under pandemien her

Københavns Rådhus er en fantastisk smuk bygning med masser af historie, atmosfære og spændende detaljer. De smukke omgivelser i selve huset og den romantiske gårdhave, hvor I kan opholde jer før og efter jeres vielse, tilbyder de perfekte rammer for en uforglemmelig bryllupsdag.

Læs om, hvordan I ansøger om vielse her. Når jeres ansøgning er godkendt, modtager I et link til vores bookingsystem, hvor I selv kan vælge dato og tid for jeres vielse.

Hvordan foregår vielsen?

En vielse på Københavns Rådhus foretages i den smukke Bryllupssal på første sal, med udsigt til Rådhushallen. Væggene her er malet med motiver fra gamle danske folkesagn om frieri og bejleri, og der er en blød, dæmpet belysning. Læs mere om Bryllupssalen her

Rummet skaber de perfekte rammer for en intim ceremoni for kun jer to eller sammen med jeres allernærmeste.

Hvis I vælger at have gæster med, kan Bryllupssalen rumme op til 60 personer. Hermed bliver stemningen hurtigt meget festlig.

Selve vielsen vil begynde med, at giftefogeden holder en kort tale for jer. Herefter bliver I spurgt, om I vil ægte hinanden. Efter at I har bekræftet dette, er der mulighed for at udveksle ringe. Til slut underskriver I vielsespapirerne.

Jeres gæster må gerne fotografere og videofilme under hele ceremonien. Det er ligeledes også tilladt at have gæster med på Facetime, Skype eller lignende.

Efter vielsen

I er velkomne til at opholde jer i Rådhussalen, sidegangene i stueetagen eller i den hyggelige gårdhave og nyde et glas bobler efter vielsen.
Det er ikke tilladt at nyde drikkevarer på første sal eller på balkonen.
 

Hvis I har spørgsmål om vielser på Rådhuset, er I velkomne til at kontakte os på telefon 33 66 33 66 mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem klokken 10.00 og 12.00, gennem sikker post via linket i bunden af siden eller pr. mail på bryllup@kk.dk