Vielse i det grønne

Vielse i det fri på Amager Fælled

Er I dus med himles fugle og skovens grønne træer? Så kan I blive viet i naturskønne omgivelser i Københavns svar på Central Park – et grønt åndehul omgivet af storbyens højeste bygninger. Her I sige ’ja’ til hinanden midt i det grønne.

Den præcise placering på Amager Fælled offentliggøres snart. Vær opmærksom på, at området kan være svært fremkommeligt for gangbesværede. 

Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen skal bringe. Måske en middag på en af Islands Brygges eller Ørestads mange restauranter? I er også velkomne til at blive på Amager Fælled og fejre med jeres venner og familie. Vi opfodrer dog til, at I holder afstand til andre gæster på Amager Fælled og at I sørger for at tage alt affald mm. med jer, når I forlader området.

Amager Fælled er en del af Naturpark Amager og strækker sig mellem Islands Brygge og Ørestaden. Hvad der engang var et militært øvelsesareal, er i dag et fredet naturområde med søer, enge, moser og et rigt dyreliv.

Hvornår?

Lørdag d. 5. juni 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” på Amager Fælled.

OBS: Der er indført skærpede retningslinjer ved alle vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer her. 

”Vie i det fri” er et uformelt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor skal I være forberedt på evt. opmærksomhed fra øvrige par og gæster, der måtte opholde sig i nærheden.

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 2: Tumsime, Unsplash