Vielse i det grønne

Vielse i det fri på Amager Fælled

Er I dus med himles fugle og skovens grønne træer? Så kan I blive viet i naturskønne omgivelser i Københavns svar på Central Park – et grønt åndehul omgivet af storbyens højeste bygninger. Her I sige ’ja’ til hinanden midt i det grønne.

Vielsen vil finde sted på en af de små ’bjerge’ i den sydlige ende af Amager Fælled med udsigt over hele den grønne fælled. Vær opmærksom på, at området kan være svært fremkommeligt for gangbesværede. 

Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen skal bringe. Måske en middag på en af Islands Brygges eller Ørestads mange restauranter? I er også velkomne til at blive på Amager Fælled og fejre med jeres venner og familie. Vi opfodrer dog til, at I holder afstand til andre gæster på Amager Fælled og at I sørger for at tage alt affald mm. med jer, når I forlader området.

Amager Fælled er en del af Naturpark Amager og strækker sig mellem Islands Brygge og Ørestaden. Hvad der engang var et militært øvelsesareal, er i dag et fredet naturområde med søer, enge, moser og et rigt dyreliv.

Hvornår?

Lørdag d. 5. juni 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” på Amager Fælled.

OBS: Der er indført skærpede retningslinjer ved alle vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer her. 

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 2: Tumsime, Unsplash