Sommervielse ved den Kongelige Opera

Vielse i det fri foran den Kongelige Opera

Hvis I ønsker jer en mindeværdig vielse, har I her en helt unik mulighed for at sige ’ja’ til hinanden ved en af Københavns ikoniske bygninger.

Operahuset i København har siden 2005 ligget på den historiske akse, der går fra Marmorkirken gennem Amalienborg, Amaliehaven og over havnen. Her hvor det gamle og det nye København mødes, kan I blive viet udendørs på pladsen ud til vandet, under det store tag og med udsigt over byens skyline på den anden side af havnen.

Hvis det igangværende renoveringsarbejde i Operans foyer er færdigt før d. 7. august, vil der være mulighed for at vente i caféen inde i Operaen før vielsen. Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen og aftenen skal bringe – måske en forestilling i Operaen, eller en middag på en af Christianshavns mange restauranter?

Hvornår?

Lørdag d. 7. august 2021 mellem kl. 12:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 1.450 kroner at blive ”viet i det fri” foran Operaen.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

”Vie i det fri” er et uformelt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor skal I være forberedt på evt. opmærksomhed fra øvrige par og gæster, der måtte opholde sig i nærheden.

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 1: Ty Stange

Foto 2: Christian Als