Sommervielse i hjertet af København

Vielse i det fri i Rådhushaven på Københavns Rådhus

Rådhushaven er muligvis Københavns mest hemmelige have. Her kan I blive viet mellem træerne, tæt omkranset af Rådhusets smukke røde murværk med de mange fine detaljer og med den rislende lyd fra bjørnespringvandet i baggrunden. 

Efter vielsen er det helt op til jer, hvad resten af dagen skal bringe - måske en frokost på en af byens mange gode restauranter i gåafstand fra Rådhuset?

I kan læse mere om Rådhushaven her.

Hvornår?

Lørdag d. 28. august 2021 mellem kl. 13:00 og 15:30.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri”.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Billeder: Ulrich Jakobsson