Sig ”ja” mellem geder, høns og højbede

Vielse i det fri i ByOasen ved De Gamles By

Ønsker I jer en helt anderledes og utraditionel vielse i København? Så kan I nu blive viet ved en intim forårsceremoni mellem geder, høns og højbede i Byoasen i De Gamles By på Nørrebro.

ByOasen er en lille grøn oase midt byen, fuld af liv og møder mellem generationer. Her dyrker lokale skoler og daginstitutioner planter i små højbede, her er et orangeri, dværggeder, høns i hønsegården og kaniner, der graver gange i kaninhøjen. Det hele er placeret på en stor græsplæne med høje træer, perfekt til en hyggelig ceremoni i byens natur.

Hvis vejret er godt, vil vielserne foregå under åben himmel på plænen ved orangeriet, midt i det grønne. Hvis vejret er mere ustadigt, trækker vi ind i det hyggelige orangeri, hvor der er udsigt til parken udenfor.

Hvornår?

Lørdag d. 22. maj 2021 mellem kl. 10:00 og 14:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” i ByOasen.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.