Sensommervielse ved den Kongelige Opera

Vielse i det fri foran den Kongelige Opera

Hvis I ønsker jer en mindeværdig vielse, har I her en helt unik mulighed for at sige ’ja’ til hinanden ved en af Københavns ikoniske bygninger.

Operahuset i København har siden 2005 ligget på den historiske akse, der går fra Marmorkirken gennem Amalienborg, Amaliehaven og over havnen. Her hvor det gamle og det nye København mødes, kan I blive viet udendørs på pladsen ud til vandet, under det store tag og med udsigt over byens skyline på den anden side af havnen.

Der vil være mulighed for at vente i caféen inde i Operaen før vielsen. Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen og aftenen skal bringe – måske en forestilling i Operaen, eller en middag på en af Christianshavns mange restauranter?

Hvornår?

Lørdag d. 25. september 2021 mellem kl. 12:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 1.450 kroner at blive ”viet i det fri” foran Operaen.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 1: Ty Stange

Foto 2: Christian Als