Romantisk parkbryllup

Vielse i det fri i Østre Anlæg

Sig ja til hinanden under åben himmel i Østre Anlæg, når parken er klædt i smukke efterårsfarver.

På den store plæne i parkens sydvestlige hjørne, mellem Den Hirschsprungske Samling og Statens Museum for Kunst, kan I til efteråret blive viet i en af Københavns mest romantiske parker.

Det gamle fæstningsanlægs bevarede søer og bastioner gør sig til i omgivelser prydet af talrige skulpturer og monumenter, vilde urter, snoede stier og bakket terræn.

Brohovedet mellem indre København og Østerbro danner de smukkeste rammer om jeres største dag, og beliggenheden i midten af byen gør, at den efterfølgende fest nemt kan ligge i gåafstand fra stedet, hvor I bekræfter jeres kærlighed.

Hvornår?

Lørdag d. 9. oktober 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet i det fri i Østre Anlæg.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 1 og 7: Astrid Maria Rasmussen

Foto 2-6: AstridKBH