Ofelia Plads

Her kan I læse om arrangementet "Vielser i det fri" på Ofelia Plads

Midt mellem himmel og hav - med meget, meget højt til loftet - i hjertet af København, har I mulighed for at give jeres ja til hinanden.

Vielsen vil foregå på Kvæsthusbroen ved Skuespilhuset med udsigt til Amaliehaven på den ene side og Operaen på den anden. Ofelia Plads tilbyder fest og farver samtidig med, at I har den åbne havn lige for jeres fødder.

Hvornår?

Lørdag den 29. juli 2017, fra klokken 10.00.

Bemærk venligst

Vielse i det fri-arrangementerne er uformelle og afholdes på de præmisser, de forskellige lokationer tilbyder. Derfor må I blandt andet forvente en del opmærksomhed fra pladsens andre gæster og være klar på en smule improvisation. Vi gør selvfølgelig vores bedste for, at det hele foregår så problemfrit som muligt.

I tilfælde af at vejret ikke skulle egne sig til udendørsarrangement, vil vielserne flyttes til en af de smukke sale på Københavns Rådhus. I vil få besked fra os dagen inden vielsen, hvis arrangementet flyttes.

I kan se mere om pladsen på Ofelia Plads’ hjemmeside: http://ofeliaplads.dk/

Stedets historie

Ofelia Plads, tidligere Ofelia Beach, hører under Det Kongelige Teater og ligger lige ved Skuespilhuset med udsigt til Operaen på den anden side af vandet. Pladsen, der er godt 13.000m2, ændredes dramatisk i 2010, da Københavns Kommune gav tilladelse til det projekt, der nu tilbyder pavilloner med scener, caféer og masser af kulturelle tilbud for både børn og voksne.