Klassisk strandbryllup

Vielse i det fri på Amager Strandpark

Sand mellem tæerne, duften af det friske hav og din elskede ved din side... Hvis I altid har ønsker jer et uformelt og romantisk strandbryllup, er Amager Strandpark den perfekte location. Her kan I blive viet i vandkanten med udsigt over Øresund. 

Efter vielsen er I velkomne til at blive på Amager Strandpark og fejre det store øjeblik med en lækker is - eller måske en tur i bølgerne?

Amager Strandpark er Københavns største strand. Den består af en to kilometer lang kunstig ø med bløde klitter, der skaber en omtrent 400 meter bred lagune.

Hvornår?

Lørdag d. 21. august 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri”.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 1: Ursula Bach