Julebryllup med stil og udsigt

Balkonvielse i Det Kongelige Teaters Gamle Scene

Bemærk venligst: Dette arrangement er nu fuldt booket.

Funklende lysekroner, guldbelagte udsmykninger og rum, der emmer af kultur og historie. D. 18. december kan I få en helt unik og storslået vielse i en af Københavns mest prominente og smukke bygninger.

Det Kongelige Teaters gamle scene er en perle midt i København, og fra balkonen ud mod Kongens Nytorv kan I få en enestående udsigt over byen i al dens julepragt – den altid overdådige udsmykning på d’Angleterre og julelysene på Kongen Nytorv og i Nyhavn.

Her på balkonen kan I sige ”ja” til hinanden, mens Oehlenschläger og Holberg holder vagt ved hovedindgangen under jer.

Mens I venter på, at det bliver jeres tur, kan I opholde jer i den smukke balkonfoyer. Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen eller skal bringe – måske gløgg og æbleskiver i Nyhavn eller en forestilling på gamle scene?

Hvornår?

Fredag d. 18. december 2020 mellem kl. 12:00 og 16:30.

I 2020 er der indført skærpede retningslinjer for vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer under corona her. 

Bemærk venligst

Det koster 1.450 kroner at blive ”viet i det fri” på Det Kongelige Teaters gamle scene.

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt, der passer jer bedst.

Op til vielsen vil I modtage en e-mail med yderlige information og praktiske detaljer om begivenheden.

 

Fotos 1 & 3: Ole Haupt

Foto 2: Jens Lindhe

Foto 4: Tom L.