Jeres bryllupsdag på Københavns Rådhus

Her kan I læse om vielser på Københavns Rådhus

Københavns Rådhus er en fantastisk smuk og storartet bygning med masser af historie, atmosfære og finurlige detaljer. De smukke omgivelser i selve huset og den romantiske have, hvor I kan opholde jer før og efter jeres vielse, tilbyder de perfekte rammer for et uforglemmeligt bryllup.

 

På bryllupsdagen skal I møde op på Rådhuset 10 til 15 minutter før den aftalte tid for jeres vielse.

Det er ikke tilladt at parkere foran eller bagved Rådhuset. Vi henviser til de offentlige parkeringspladser i området.

 

Det er muligt at vente i den store smukke bryllupslounge med jeres gæster. I vil blive kaldt ind i vielsesrummet når det er jeres tur.

Vær opmærksom på at der kan forekomme små forsinkelser, da alle vielser er forskellige, og at det nok skal blive jeres tur. 

Hvis en af jer eller en af jeres gæster er gangbesværet og ikke har mulighed for at komme op af vindeltrappen til vielsesrummet, så er det muligt, at vi afholder vielsen i Rådhushallen.

Her vil giftefogeden forestå vielsen foran den smukke Jason statue af Thorvaldsen. Kontakt da Vielseskontoret minimum en uge inden vielsen.

 

Det er ikke nødvendigt at have vidner med selv. Københavns Kommune sørger for to vidner. Hvis I ønsker det, er I velkomne til at tage jeres egne vidner med.

I skal fortælle giftefogeden, at I har vidner med, når vielsen foretages. Hvis I ønsker det, kan vielsen også foregå på enten engelsk eller tysk.

Ønsker i vielsen oversat til et andet sprog, skal I selv sørge for en tolk.

Der er plads til ca. 60 gæster i vielsesrummet og jeres gæster skal være velkomne til at fotografere og videofilme under hele ceremonien.

Det er ligeledes også tilladt at have gæster med på Facetime, Skype eller lignende.

Vær opmærksom på, at det af sikkerhedsmæssige årsager kun må kastes med ris eller konfetti på Rådhuspladsen.

Det er ikke tilladt at kaste med ris, konfetti eller lignende indenfor eller på trappen til Rådhuset.