Decembervielse ved Den Kongelige Opera

Vielser i det fri ved Operaen

Bemærk venligst: Dette arrangement er nu fuldt booket.

Hvis I ønsker jer en mindeværdig vielse, har I her en helt unik mulighed for at sige ’ja’ til hinanden ved en af Københavns ikoniske bygninger - og så på en dato, som I aldrig vil glemme, nemlig 12.12.2020.

Operahuset i København har siden 2005 ligget på den historiske akse, der går fra Marmorkirken gennem Amalienborg, Amaliehaven og over havnen.

Her hvor det gamle og det nye København mødes, kan I blive viet udendørs på pladsen ud til vandet, under det store tag og med udsigt over byens skyline i sin vinterpragt på den anden side af havnen.

Der vil være mulighed for at vente i caféen inde i Operaen før vielsen. Efter vielsen er det helt op til jer, hvad dagen og aftenen skal bringe – måske en forestilling i Operaen, eller en middag på en af Christianshavns mange restauranter?

Hvornår?

Lørdag d. 12. december 2020 mellem kl. 12:00 og 16:30.

Bemærk venligst

Det koster 1450 kroner at blive ”viet i det fri” foran Operaen.

I 2020 er der indført skærpede retningslinjer for vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer under corona her

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt, der passer jer bedst.

Op til vielsen vil I modtage en e-mail med yderlige information og praktiske detaljer om begivenheden.

 

Foto 1: Thomas Nørdam Andersen

Foto 2: Lars Schmidt

Foto 4: Christian Als