Copenhagen WorldPride: Vielse i Rådhushaven

Vielse i det fri i Rådhushaven under Copenhagen WorldPride i København

Mens festen under Copenhagen WorldPride står på i byens gader, kan I blive viet ved en smuk og mindeværdig ceremoni i haven på Københavns Rådhus.

Rådhushaven er muligvis Københavns mest hemmelige have, og en lille oase midt i festen unde Priden. Her kan I blive viet mellem træerne, tæt omkranset af Rådhusets smukke røde murværk med de mange fine detaljer og med den rislende lyd fra bjørnespringvandet i baggrunden. 

I kan læse mere om Rådhushaven her.

Hvad dagen og aftenen herefter bringer, er helt op til jer. Måske vil I ud at deltage i festlighederne i byen, eller spise med venner og familie på en af byens gode restauranter? Uanset hvordan I fejrer jeres store dag, er det helt sikkert at byen vil emme af god stemning.

Hvornår?

Torsdag d. 19. august 2021 mellem kl. 16 og 17:40

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet i Rådhushaven under Copenhagen WorldPride.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Billeder: Ulrich Jakobsson