Copenhagen WorldPride: Vielse i Ørstedsparken

Bryllup i regnbuens farver: Vielse i det fri i Ørstedsparken under Copenhagen WorldPride i København

Mens festen under Copenhagen WorldPride Week står på i byens gader, kan I blive viet ved en smuk og mindeværdig ceremoni på broen i Ørstedsparken sent om eftermiddagen.

Hvad aftenen herefter bringer, er helt op til jer. Måske vil I ud at deltage i festlighederne i byen, eller spise med venner og familie på en af byens gode restauranter? Uanset hvordan I fejrer jeres store dag, er det helt sikkert at byen vil emme af god stemning.

Hvornår?

Fredag d. 20. august 2021 mellem kl. 15:00 og 18:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet i Ørstedsparken under Copenhagen WorldPride.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Fotos 1, 3 og 4: Bo Møller Andersen