Bryllup ved havnefronten

Vielse i det fri ved Langelinie

Hvis I ønsker jer en mindeværdig vielse, har I her en helt unik mulighed for at sige ’ja’ til hinanden ud til vandet og midt et af Københavns mest livlige områder.

Området omkring Langelinie vrimler med liv og god stemning om sommeren. Her lægger store skibe til langs kajen, folk går tur og spiser is i Langelinieparken og tager billeder af Den Lille Havfrue.

Vielsen vil foregå på den lille grønne plet mellem lystbådehavnen og Langeliniekajen.

Hvornår?

Lørdag d. 7. august 2021 mellem kl. 10:00 og 14:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet i det fri.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her. 

”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende, der måtte opholde sig i nærheden. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Billeder: Colourbox