Bryllup under stjernerne

Vielse på Planetarium

Var jeres kærlighed skrevet i stjernerne? Eller har I bare altid være fascineret og draget af stjernehimlens smukke uendelighed? Så kan I nu sige ’ja’ til hinanden på Planetarium under en storslået stjernehimmel, hvor månen synes så tæt på, at I næsten kan række ud og røre ved den.

Planetarium i centrum af København har formidlet viden om astronomi med film, udstillinger og foredrag siden 1989. Den nyrenoverede kuppelsal har Nordeuropas største omsluttende kuppellærred, hvorfra man kan opleve stjernehimlen og planeterne tæt på.

Hvornår?

Lørdag d. 10. april 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet på Planetarium.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

”Vie i det fri” er et uformelt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor skal I være forberedt på evt. opmærksomhed fra øvrige par og gæster, der måtte opholde sig i nærheden.

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.