Bryllup mellem antikkens guder og helte

Vielse på Thorvaldsens Museum

Drømmer I om en intim vielse i smukke, historiske omgivelser?  På Thorvaldsens Museum træder I ind i en verden befolket af antikkens guder og helte, hvor hvert rum fascinerer med nye farver, spændende arkitektur og imponerende loftsmalerier. Her kan I sige ”ja” til hinanden i en intim ceremoni i den smukke Kristussal.

Thorvaldsens Museum åbnede i 1848 som Danmarks første offentlige museum. Her kan I opleve den danske billedhugger Bertel Thorvaldsens kunst samt hans omfattende samling af malerier fra hans samtid og genstande fra den græske, romerske og egyptiske oldtid.

Hvornår?

Lørdag d. 18. september 2021 mellem kl. 10:00 og 14:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet på Thorvaldsens Museum.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

”Vie i det fri” er et uformelt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.