Bryllup i royale omgivelser

Vielse i det fri i Amaliehaven

Drømmer I om en vielse under åben himmel i Indre By? I Amaliehaven får I det bedste fra byen og naturen på jeres store dag: Her er både udsigt til Amalienborgs smukke facade og til havnen, der summer af liv og sommer, mens I står omgivet af grønne træer og blomstrende bede – helt uden at få jord på skoene.

Amaliehaven er en af Danmarks yngste parker, tegnet af den belgiske landskabsarkitekt Jean Delogne og indviet i 1983. Parken var en gave fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond.

Hvornår?

Lørdag d. 3. juli 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” i Amaliehaven.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Fotos: Thomas Rahbek, Slots- og Kulturstyrelsen