Bryllup i kunstens verden

Vielse på Kunsthal Charlottenborg

Drømmer I om en vintervielse i København? Til december kan I blive gift omgivet af kunst i Kunsthal Charlottenborg – et af Nordeuropas største udstillingssteder for samtidskunst med internationalt udsyn.

Kunsthal Charlottenborg fremviser både kommende talenter og etablerede kunstnere, og den smukke indre gård er et åndehul for mange af byens gæster. Kunsthallen ligger i gåafstand fra både Strøget, Nyhavn og Københavns havneløb med smukke muligheder for fotografering og alle indre bys gode restauranter.

Hvornår?

Lørdag d. 11. december 2021 mellem kl. 12:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive viet på Charlottenborg Kunsthal.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

”Vie i det fri” er et uformelt arrangement og afholdes på lokationens præmisser. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.