Bryllup i historiske og naturskønne omgivelser

Vielse i det fri ved Kastellet

Snart kan I få et eventyrligt bryllup i historiske og naturskønne omgivelser på det forårsgrønne Kastellet. Her kan I sige ”ja” til hinanden omgivet af store egetræer, de gamle røde porte og svanerne i voldgraven.

Vielsen vil foregå på den sydlige del af Kastellet, tæt ved mindestatuen for de faldne soldater, og efterfølgende kan I helt selv bestemme, hvad dagen skal bringe. Måske en picnic i det grønne eller en middag på en af Østerbros mange restauranter?

Kastellet blev anlagt i 1626 af Kong Christian 4., og er i dag et af Europas bedst bevarede fæstningsanlæg.

Hvornår?

Lørdag d. 15. maj 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” ved Kastellet.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.