Bryllup i Christian 4's gamle have

Vielse i det fri i Kongens Have

Nu kan I blive sommer-viet i den over 400 år gamle park, som Christian 4. anlagde, og som Struensee åbnede for befolkningen i 1770’erne.

Under pergolaen i parkens sydvestlige hjørne med udsigt til Rosenborgs renaissancetårne tilbyder vi at vie dig og din tilkommende i det fri. Det grønne areal har talrige skyggefulde pletter som indbyder til en efterfølgende banket og fejring med jeres nærmeste. 

Parken besøges årligt af over tre millioner gæster og er et af hovedstadens mest eftertragtede mødesteder til sol og afslapning på de sirligt trimmede plæner.

Hvornår?

Lørdag d. 14. august 2021 mellem kl. 10:00 og 16:00.

Bemærk venligst

Det koster 950 kroner at blive ”viet i det fri” i Kongens Have.

Der er indført skærpede retningslinjer ved vielser grundet coronavirus, herunder en begrænsning på antallet af gæster, hvert par kan medbringe. I kan læse mere om de særlige retninglinjer ved vielser under pandemien her

 ”Vie i det fri” er et uhøjtideligt arrangement og afholdes i det offentlige rum. Derfor bør I være forberedt på evt. velment opmærksomhed fra øvrige par og besøgende i området. Vi gør selvfølgelig vores for, at I får en personlig og fantastisk oplevelse. 

Sådan tilmelder I jer

Når jeres ægteskabserklæring er godkendt, vil I modtage et link til vores bookingsystem. Her kan I selv vælge ”Vie i det fri” og det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.
Kort tid efter, at I har booket, vil I modtage en e-mail med yderlige information om begivenheden.

I kan tidligst indsende ægteskabserklæringen fire måneder før jeres ønskede vielsesdato.

 

Foto 1: Thomas Rahbek
Foto 2: Martin Heiberg
Foto 3: Daniel Rasmussen
Foto 4: Thomas Rousing
Foto 5: VisitCopenhagen